vrijdag 14 december 2012

5 TIPS HOE STIJL JE JE MOTOR JAS...

Hoe je je motor jas succesvol draagt heeft te maken met een aantal factoren. Vorm, kleur, en de stijl van de jas kunnen allemaal een rol spelen in hoe je je motor jas goed kunt dragen. De motor, of biker, jas is dit jaar een favoriet fashion item en je kunt hem niet uit het straatbeeld weg denken. Wil je weten hoe je je leren motor jas succesvol stijlt? We hebben hier tips voor je!

1. Speel met kleur.

Kies niet voor een zwarte variant van de motor jas, maar kijk eens rond hoeveel andere kleuren er wel niet zijn.

2. Combineer het met kleuren.
Mocht je een gekleurde motor jas te opvallend vinden, dan kun je je zwarte motor jas combineren met gekleurde kleding. Hierdoor breng je balans in je kleding.

3. Maak hem eigen.
Een motor jas hoeft niet zo maar een motor jas te zijn. Je kunt hem naar je eigen hand stylen. In verschillende handarbeid winkels kun je studs kopen. je kunt er stukjes denim op naaien of hem verven. Laat je eigen creativiteit het werk doen. Mocht je niet zo creatief zijn, dan zijn er genoeg jassen te koop waarbij de fabrikant al de studs voor je erop hebben geplaatst.

4. Kies een andere stof.

Leren motor jassen komen het meest voor. Ze zijn als het origineel en volgens  sommigen het beste. Toch zijn de motor jassen ook te vinden in andere soorten stoffen. Denk aan Spijkerstof, linnen of katoen. Wanneer je denk aan het stijlen van een motor jas, neem dan de stof ook in gedachten. Een leren jasje is wat stoerder en veel modellen die niet aan het werk zijn dragen deze jassen. De motor jassen van spijkerstof zijn wat mee casual en als je een motor jas van zijde maakt je meer vrouwelijk.

5. Combineer met andere stoffen
Als je kleding in dezelfde kleur hebt lijkt je al snel te verdwijnen in die kleur. Door te spelen met de soorten stoffen ben je niet meer een geheel en val je juist meer op. Een zwart leren motor jas kan heel goed op zwart denim, veren jurkje (zie hierboven), wol of linnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten