zondag 16 december 2012

6 WARME WINTER SCHOENEN...

In Nederland, met al die kou, regen en sneeuw, moet je af en toe je pumps in je tas meenemen en op warme schoenen naar je werk gaan. Gelukkig worden er steeds meer fashionable en warme schoenen gemaakt die in Nederland te koop zijn. Om je een beetje te helpen heb ik 6 paar schoenen voor je uitgezocht waar je de winter mee gaat overleven.

1. Moov Boots.
Handig tegen de regen en ze zijn ook nog eens helemaal met schapenwol gevoerd. Hiermee kom je de koudste winter mee door, want ze houden je voeten warm tot -25 graden celsius.

2. Sorel.
Sorel maakt warme waterdichte laarzen. De laarzen zijn gemaakt van gewaxte canvas met leer er overheen. Er zit een nep bont kraagje op. Wat erg handig is is dat er een binnenschoen in zit die je kunt wassen. De laarzen houden je voeten warm tot -32 graden celsius,

3. Valenki Boots.
Deze van origine Russische laarzen zijn onlangs opnieuw ontdekt en hard op weg om een echte modetrend te worden. Valenki is het meervoud van het Russische woord valenok, wat viltlaars betekend. De laarzen worden gemaakt van schapenwol en vormen al eeuwenlang het recept tegen koude wintervoeten. De Russen zweren bij Valenki omdat ze de voeten zelfs bij temperaturen bij ver onder de nul warm houden en omdat de wol de voet massert en de bloedsomloop stimuleert.

4. UGGS.
Wie heeft deze tegenwoordig niet in de kast liggen? De van oorsprong voor surfers bedoelde laarzen zijn al jaren een grote hype in Nederland, en de rest van de wereld.

5. Timberlands.
Timberlands gaan al jaren mee, vooral in de urban scene zijn het vaak gedragen schoenen. Ze hebben een rubberen zool en zijn verder van leer. Sommige modellen zijn aan de binnenkant gevoerd met smart wol voor extra comfort. Tegenwoordig heb je ze meerdere kleuren, maar de bruine blijf je het vaakst zien. Ze hebben een goed profiel waardoor je geen last hebt van de gladheid in de winter. Timberland staat vooral bekend om zijn waterdichte schoenen en hun inzet voor een beter milieu.

6. Keen.
Omdat Keen een voorstander is van duurzaam ondernemen zijn de schoenen vervaardigd van duurzaam materiaal. Zo zijn de schoenen geisoleerd met onder andere bamboe en nep schapenwol en zijn ze gemaakt van milieuvriendelijk gelooid leer. De leest is speciaal gemaakt voor de vrouwenvoet, met schokdemping in de zool.

Ik hoop dat er een warme winter laars er voor jou bij zit en dat je lekker warm de winter door komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten