vrijdag 28 december 2012

8 GLINSTERENDE NIEUWJAARS SCHOENEN...

Glinsterende schoenen om nooit te vergeten zijn een perfect begin voor het Nieuwjaars feest. Of je nu naar een groot feest gaat of bij iemand thuis gezellig oud en nieuw viert, met deze schoenen maak je indruk. Onder een 'little black dress' staan deze glimmende schoenen geweldig. Je kunt veel complimentjes in ontvangst nemen waarbij je zelfvertrouwen omhoog schiet.

1. Pumps vol met glitters.
Je kunt niet om deze pumps vol met glitters heen. Ze zijn er in verschillende kleuren; blauw, silver, brons, zwart, gunmetal en svart. De meeste hebben glitters, maar sommige zijn helemaal bedekt met pailletjes. Met deze 14 cm hoge hak ga je zeker opvallen en dat voor minder dan 50 euro. Koop deze pumps. 

2. Diamanten schoenen.
Deze met pumps vol met diamanten zijn gewoon een kunstwerkje. Niet alleen bestaan ze uit diamanten wat ze zo mooi maken, maar ook de platform is heel speciaal gemaakt. Hij loopt niet helemaal door. Ze zijn er ook in rood, zwart, paars en zwart/goud. De foto's op de site zijn het bekijken waard. Koop deze pumps.

3. Glitter muisjes.
Deze ballerina's van Marc Jacobs zijn zo schattig dat je ze niet kunt laten liggen. Ze vallen niet alleen op door de glimmers, maar ook omdat het geen gewone ballerina's zijn, maar muisjes. En ze zijn nu in de aanbieding. Wees er snel bij. Koop deze ballerina's.

4. Een sleehak met een glinstering. 
Op een sleehak is het makkelijker vol te houden de hele avond dan op een dunne hak van een pump. Als je de hele avond blijft staan of dansen is een sleehak de ideale uitkomst om niet tussendoor je schoenen te moeten wisselen, tenzij je met de glitter muisjes aankomt, dan is het geen probleem om te wisselen, val je nog een keer op. Deze Sleehakken zijn er in twee kleuren en zijn maar €32,95. Koop deze sleehakken.

5. Glimmende Sneakers.
Mocht je geen hakken dragen, maar wel van opvallende schoenen houden zijn er ook een heleboel glimmende sneakers. Deze vielen ons wel erg op en is ook wel erg leuk. Hij is er in zilver, zwart en goud. Je hebt ze ook zonder glitter, maar alleen met de stuts. Koop deze sneakers.

6. Rode glitter loafers.
Ze zullen hoe dan ook opvallen, deze rode glitter loafers. Je zult het er de hele avond op volhouden want ze zitten ook nog eens geweldig. Je hebt dit jaar tijdens oud en nieuw geen hoge hakken nodig om indruk te maken op iedereen. Koop deze loafers.

7. Gouden enkel laarsjes
Om 12 uur wens je elkaar gelukkig nieuw jaar en daarna ga je naar buiten om naar het vuurwerk te kijken of misschien om het zelf wel aan te steken. Het kan buiten koud zijn. daarom zijn deze gouden enkellaarsjes de ideale oplossing. Ze vallen op door hun goden glitters, maar je houdt er wel lekker warme voeten in. Koop deze enkellaarsjes.

8. Ster sandalen.
Mocht je oud en nieuw in een warm land gaan vieren dan kun je mooie glitter sandalen aan doen. Ik ben helemaal verliefd op deze sandalen, vergeef me om de prijs, want ze zijn namelijk van Miu Miu. Koop deze sandalen.

Veel succes met jullie glimmende, schitterende en opvallende schoenen tijdens oud en nieuw!

1 opmerking:

  1. "Unless they add more medical conditions that people can use medical marijuana for Cigarettes Online, it's going to be difficult for the New York law to be viable," he said. "The New York law only covers a fraction of the medical conditions that are covered in other states."

    New York law will medical marijuana to be used to treat 10 illnesses, including cancer Marlboro Lights, Parkinson's disease, multiple sclerosis and neuropathies.

    BeantwoordenVerwijderen

Populaire berichten