donderdag 20 december 2012

7 OPVALLENDE LEGGINGS...

Dit seizoen zijn de leggings weer helemaal in en het is voor de winter een lekker makkelijke, maar leuke manier om warm te blijven. Doe ze onder een leuk jurkje of draag er een oversized trui of tuniek op. Omdat er zo veel verschillende leggings te vinden zijn hebben we een aantal, van rustig tot opvallend voor je onder elkaar gezet en je kunt gelijk afkijken wat er leuk bij staat en hoe je het kunt combineren.

1. Ketting Legging.
 Deze legging is voor iemand die van uitdagingen houdt. Draag hem in combinatie met zwart zodat de kettingen goed opvallen, maar kleur kan er ook heel goed uit. Goud kan goed in combinatie met de kettingen, maar zorg dat het niet over de top wordt.

2. Blaadjes.
 Goud en zwart is een combinatie die je heel veel terug ziet dit seizoen. Je zult al snel kiezen om dat de bovenkant ook in deze twee kleuren te doen, maar zoals je ziet kan grijs er ook erg goed bij. Bruin en blauw overigens ook.

3. Slangenprint.
 Hier heeft ze hem met wit gecombineerd, van schoenen tot brillenkoker, maar je kunt hem met alle andere kleuren cobineren. Ook hakken zullen er erg goed onder staan. Een leuk accent wat ze heeft toegevoegd is de omgeslagen pijp. Dit maakt het wat meer eigen.

4. Melkweg.
 Waarschijnlijk heb je deze al menig keer voorbij zien komen, maar het is dan ook wel het patroon van dit moment. Niet alleen voor leggings, maar ook voor een jurk, trui of pet. Draag hem leuk met een tuniek erop.

5. Glitter.
 Of je nu uit gaat, werken of winkelen, deze legging kan altijd. Casual met gympen of met hoge hakken. De glitters maken je simpele outfit helemaal af.

6. vlammen.
 Deze leggings vindt je in verschillende kleuren. Mocht je niet zo van opvallend houden maar wel een legging met een opvallende twist willen hebben, is dit een goede variant. Je kunt hem met alles combineren en met elke kleur. ook gympjes staan er goed onder.

7. Gaten.
 Mocht je geen geld hebben zou je hem ook altijd nog van een oude legging kunnen maken, anders kun je hem gewoon in de winkel kopen. Er bestaan leggings met verschillende soorten gaten.

Er zijn zo veel soorten en maten leggings in de winkel die je dit jaar kunt dragen, te veel om hier allemaal neer te zetten. Mocht je op zoek gaan naar een opvallende legging dan heb je volle keus. Kies er een die bij je past, anders hangt hij maar in de kast en dat is zonde. Wil je een opvallende legging, maar niet te, dan kun je het beste voor de zwart,wit,grijs combinatie gaan met een leuk patroontje zoals de slangenprint of de vlammen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten