dinsdag 25 december 2012

8 DIY KERST

Van het woord DIY heb je vast wel een keer gehoord. Het is de hippe engelse afkorting voor Do It Yourself. Op internet kun je een heleboel leuke DIY dingen vinden. Van kleding tot meubels, sierraden en boekjes. Ik heb 8 leuke DIY's over kerst voor je opgezocht. Omdat het vandaag al eerste kerstdag is heb ik het simpel gehouden. Geen grote DIY's in je huis, maar simpele DIY's die je zelf op het allerlaatste moment nog in elkaar kunt zetten en waar iedereen om je heen vast heel blij van wordt. Door op de titel bij de DIY te drukken kom je op de website waar de gehele uitleg staat. Leef je uit!

1. Kerstman van bierdopjes.
We drinken natuurlijk lekker veel wijntjes en biertjes met kerstfeest. Mocht je drie biertjes open hebben gemaakt dan kan je al aan de slag met deze simpele DIY.

2. Vrolijke muurkerstboom.
Mocht je een ruimte in je huis hebben voor een echte kerstboom, dan is dit een heel goed alternatief om toch een beetje een kerstboom te hebben.

3. Versierde kaarsen.
Allemaal verschillende soorten kaarsen in huis, maar wil je het toch een beetje het zelfde laten lijken? Dit is een een simpel plan die je in een paar seconde zelfs kan uitvoeren.

4. Papieren kerststerren.
Is je huis hier en daar nog een beetje kaal? Vul ze nog even op met deze mooie zelfgemaakte kerststerren.

5. Kerstbaldieren.
Hele originele kerstballen krijg je door kranten te gebruiken en ze te beschilderen. Houd je niet van dieren, dan kun je natuurlijk ook kerstbomen of iets anders erop tekenen.

6. Kerstknijpers voor je kerstkaarten.
Wil je je kerstkaarten niet zomaar op de vensterbank neerzetten, dan kun je de ophangen, met deze zelfgemaakte kerstknijpers, aan een lint dit je in de vorm van een kerstboom op je muur kunt vastmaken.

7. Pinguin. 
Geen link, want de foto spreekt voor zich.

8. Origineel naambordje.

Dit naambordje kun je gebruiken voor je cadeautje, maar ook voor het diner, dat iedereen zijn eigen naambordje heeft.

Ik hoop dat jullie een leuke, en creatieve, avond hebben. Veel plezier met jullie vrienden of familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten