zaterdag 19 januari 2013

10 DINGEN DIE MANNEN HATEN IN BED...

Vandaag een heel ander topic dan voorheen, maar ja...hier praten wij vrouwen ook over.

Mannen houden van sex. De meeste kunnen het niet vaak genoeg doen. Maar er zijn nog altijd dingen waar mannen niet van houden in bed. En dan bedoel ik dingen die een vrouw soms doet waar ze niet van houden. Al heb je nog zo lang een relatie, zorg ervoor dat dit niet (te vaak) gebeurd zodat hij niet op je afknapt. Mocht je van je vriend af willen, ga dan vooral je gang van het doen van deze dingen...

1. Praat niet over andere dingen tijdens het liefdesspel.
Tijdens de sex moeten jullie met elkaar bezig zijn. Het is bekend dat vrouwen vaak aan veel meer dingen denken dan alleen maar waar je op dit moment mee bezig bent, maar houdt dit voor je. Praat er niet over tijdens de sexparty. Dit kan een andere keer, maar voor sommige onderwerpen zeg ik nooit.

2. Wees geen opblaaspop.
Mannen willen een echte vrouw van vlees en bloed, niet iemand die er bij ligt als een opblaaspop of een zoutzak. Daar worden ze niet opgewonden van. Zorg er dus voor dat je actief meebeweegt, ook als je onderligt.

3. Strelen en vasthouden.
Je vindt het heerlijk om vastgehouden te worden en gestreeld te worden. Maar vergeet je hem daarbij niet? Streel hem ook af en toe en houdt hem stevig beet.

4. Geef aan wat je lekker vindt.
Als een man niet weet wat hij bij je moet doen, maakt hem dat onzeker. Hij weet niet of hij het goed doet of wat hij anders moet doen. Fake ook nooit je orgasme, daar heeft niemand wat aan.

5. Experimenteer.
Sleur in de slaapkamer is niet leuk. Elke keer hetzelfde standje zorgt hiervoor. Probeer dus te experimenteren met wat an. Kijk films, lees boeken of vindt wat op internet. Voel je vrij en ga samen op ontdekkingstocht.

6. Lichaamsgeuren.
Mannen houden niet van vieze lichaamsgeuren. Niet van je oksel, adem of van een andere plaats. Zorg ervoor dat je fris het bed met hem inkruipt.

7. Huisdieren verboden.
Tijdens het liefdesspel is het niet verstandig om je kat of hond de slaapkamer binnen te laten. Ze nemen ten eerste de helft van het bed in beslag, of gaan tussen je benen liggen. Zo kan je je niet helemaal geven. Ook een stel kattennagels in je huid zijn niet verleidelijk.

8. Neem het initiatief.
Omdat mannen over het algemeen meer zin hebben in sex, nemen ze vaak het initiatief. Dit gaat ze op den duur tegen staan. trek dus de stoute schoenen aan en verleid hem op een moment dat hij het totaal niet verwacht. Laat zien dat je hem ook wilt en niet alleen omdat hij zo'n zin heeft.

9. Scheren die handel.
Zeker in een relatie worden vrouwen vaak lui. Elke keer onder de douche je oksels scheren is zo vermoeiend en daardoor laten we wel eens wat staan. Niet sexy! Daarbij zorg dat je je in bed ook leuk blijft kleden (of helemaal niet). Daar houden mannen van en ook als jullie al een lange relatie hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten