zaterdag 12 januari 2013

10 STATEMENT KETTINGEN...

Dit seizoen zie je veel grote en opvallende kettingen. Vol met mooie steentjes, kleuren en kralen. Ze kunnen bij een bloes of een jurkje gedragen worden, maar ook op een trui. Ga voor een outfit waarbij je ketting het statement maakt en draag voor de rest een simpele outfit. Als je op het kopje drukt kun je de kettingen gelijk bestellen die we voor je onder elkaar hebben gezet.

1. Vogeltjes.
Super mooi is deze ketting met vogels van Marc by Marc Jacobs. Om je outfit helemaal af te maken is dit zeker een geschikte ketting. Hij zal iedereen op gaan vallen.

2. Spikes.
Ze zijn nog steeds in, spikes. Niet alleen op je schoenen, tassen of kleding, maar ook aan je ketting. Deze heeft ook nog eens diamantjes erbij waardoor het een extra vrouwelijke, maar stoere ketting is.

3. Doodshoofd.
Deze ketting doet me denken aan een slecht einde van sneeuwwitje. Als sneeuwwitje de appel heeft gegeten en erin stikt, maar de dwergen komen niet op tijd.... Sorry, dat ik nu jullie beeld verstoor. Ik vind hem wel heel mooi en hij valt goed op.

4. Bloedrood.
Een hele mooie kleuren combinatie van Oscar de la Renta. Helaas voor velen van ons boven ons budget, maar als je ervoor kan sparen is dit zeker een ketting waar je nog jaren plezier van zult beleven.

5. Aztec.
Deze ketting brengt de Azteken en de Romeinen samen. Hij is zilver met details rood en blauw. Rustig qua kleur, maar opvallend qua uitsnede. Heel mooi bij een rustige outfit.

6. Opvallend.
Opvallender dan dit kan eigenlijk niet. je moet heel goed nadenken over je outfit als je deze wilt dragen.  Als je dan een goede combinatie gevonden hebt, dan is hij wel echt heel gaaf.

7. Swarovski.
Van deze ketting kan ik mijn ogen niet afhouden. De mooie Swarovski steentjes die sierlijk staan. Je hebt hem niet alleen in roze maar ook in het blauw.

8. Geel.
Omdat hij maar  een kleur heeft kun je hem goed combineren met een gekleurde bloes, maar op een effe bloes zou hij meer naar voren springen.

9. Kraag.
De kettingen zijn tegenwoordig niet alleen maar kettingen, maar ook kragen. De mooiste kragen zie je voorbij komen en het zijn eigenlijk sieraden. Dit is ook zo'n kraag, maar als ketting doet hij het ook erg goed.

10. Dierenprint.
Voor de dierenprint liefhebber is hier een ketting van Guess met drie soorten dierenprintjes erin. De vorm van de hartjes sluiten mooi bij elkaar aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten