donderdag 31 januari 2013

12 KEER ZWART WIT IN PRINT...

Printjes zijn dit seizoen helemaal in. de gekste kleuren en combinaties komen voobij. Mochten al deze kleuren een beetje te veel van het goede voor je zijn, dan zijn er nog een aantal alternatieven waaronder een patroon met alleen maar zwart en wit.

1. Kruizen Blouse.
Kruizen zijn nu helemaal in. In je oren, aan een ketting, maar ook op kleding. Dit is een mooie blouse waarop een heleboel kruizen staan. Je kunt hem met alles combineren.

2. Bloemen Tas.
Niet alleen je kleren maar ook je tas heeft een print met deze geweldige tote van Balanciaga. Ok, je moet wat geld ervoor over hebben, maar hij is nu in de aanbieding! Hij staat geweldig met een geprinte pantalon en met de blouse met kruizen.

3. Jaguar Pantalon.
Het maakt niet uit welke print je tegenwoordig draagt. hier hebben we een zwart witte Jaguar print. Hij is best aanwezig dus met een rustigere print erop kan je makkelijk dragen.

4. Muzikaal Jurkje.
Als je muzikaal bent is dit de ideale jurk om mee op te treden. De toetsen van de piano komen mooi naar voren en door de sequin val je goed op. Je zult de ster van de avond zijn.

5. Barok Vest
Barok is een mooie elegante manier van een printje. Het maakt je vest stijlvol en elegant, ook al is het maar een simpel vestje. Doordat het voorste gedeelte van het veste wit is, vormt het mooi naar je lichaam en doet het je slanker lijken.

6. Sterren Paraplu.
Het is alsof je onder de sterren loopt zodra je de paraplu open maakt. Dat is toch een veel leukere beleving dan onder de regen lopen. Je zou hem voor de leukigheid gewoon elke dag op willen steken.

7. Zebra Riem.
Wat je nodig hebt om je outfit helemaal af te maken is deze zebrariem. Naast alle bloemetje, streepjes en andere patroontjes staat hij als een eyecatcher. Draag hem bij je jurkje of om je vestje heen. Ook bij je broek zou hij geweldig staan.

8. Teken Trui.
Wat een Lekkere trui, je zou er helemaal in willen kruipen en dan heeft hij ook nog allemaal zwarte tekens erop, past perfect bij de rest van deze kledingstukken.

9. Geprinte Hak.
Van boven zijn ze rustig, maar als je de hak bekijkt zie je dat er daadwerkelijk een printje in zwart en wit op zit.

10. Azteken Sjaal
Mocht het nu wat kouder zijn dan heb je natuurlijk ook een sjaal nodig. Om nog steeds te matchen bij je geprinte zwart witte outfit is dit een super leuke sjaal.

11. Slangen Hoed.
Mocht je je outfit nog niet af vinden en denk je dat er nog wel iets bij kan? Dan is deze hoed met een slangenmotief erop perfect.

12. Zwart Witte Jas.
Het is eigenlijk geen printje, maar een rustige zwart witte jas over je geprinte kleding is beter dan dat je ook nog een print jas aan doet. Rust als je naar buiten gaat en binnen mag je opvallen met je printjes.

Het klinkt misschien gek, maar als je de juiste geprinte kleren combineert dan kan er zo een gave outfit uit komen. Mensen zullen je niet voorbij lopen en zullen zeggen dat je er geweldig uit ziet. De complimentjes zullen je om de oren vliegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten