dinsdag 1 januari 2013

6 MANIEREN OM JE SEQUIN ROKJE IN DE WINTER NA KERST NOG TE DRAGEN...

Elk jaar met kerst hangen de rekken in de winkels vol met kleding met sequin. Broeken, topjes, jurkjes, noem maar op kun je vinden in de schappen. Vooral naar een feestje of tijdens het diner met je familie of vrienden is het leuk om ze te dragen. Maar de rest van het jaar hangt hij in de kast en doe je er weinig meer mee. Er zijn toch een heleboel leuke manieren om je sequin rokje ook in de winter naast de feestelijkheden te dragen. Gewoon naar je werk of tijdens het winkelen. Zo geniet je meer van je aankoop en je zult vast een heleboel complimentjes krijgen.

1. Met een riempje.
Een sequin rokje is vaak netjes. Door te spelen met materialen en accessoires kun je het geheel er wat stoerder uit laten zien. Op deze foto is het niet alleen gedaan door een riempje toe te voegen, maar ook door een lekker groot vest met aztec tekens erop toe te voegen.

2. Speel met materiaal.
Door middel van verschillende materialen te gebruiken, oogt je nette rokje speels. Je krijgt meer schaduwen erin. Door deze grote warme trui krijg je het gevoel dat je dit rokje ook gewoon op de bank aan zou kunnen hebben. Je kunt je trui er ook overheen dragen in plaats van erin.

3. Breng laagjes aan.
Vooral voor de koude en natte winters is het ideaal om laagjes te dragen. Op je rokje staan de verschillende lagen leuk en speels bij elkaar. Je ziet ook dat de dikke panty en stoere laarzen prima bij een feestelijk jurkje kunnen.

4. Draag hem als een zakenvrouw.
Zelfs als je een baan hebt waarbij je je netjes moet aankleden kun je een feestelijke sequin rok dragen. Hij moet natuurlijk niet kort zijn, maar op de knie. Draag daarboven een net blousje en die er een paar killer heels onder en je kunt zo naar je werk.

5. Mix and match.
Pak eens verschillende kleren uit de kast waarbij je nooit had gedacht dat ze bij elkaar zouden passen en trek ze eens aan. In het begin zou je nog raar naar jezelf staan kijken, maar hoe meer je gewend raakt eraan, hoe leuker je het gaat vinden. Doe dit ook met je rokje. Pak er zomaar een truitje bij en een panty en trek het bij elkaar aan.

6. Leger look.
Het maakt niet uit welke kleur je rokje heeft voor deze leger look, een legerjas kan overal op gedragen worden. Of je nu pumps of stoere boots eronder doet maakt niet uit, kan allebei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten