donderdag 3 januari 2013

6 MUILTJES, GEINSPIREERD DOOR DISNEY...

Ze wordt door haar stiefmoeder en stiefzussen aan het werk gezet en kan daardoor niet naar het bal. Gelukkig helpen de muisjes haar door een mooie jurk te maken zodat ze toch op het allerlaatste moment nog mee kan. Helaas voor Assepoester zijn er kledingstukken van haar stiefzussen gebruikt hiervoor en voordat ze het door heeft worden ze van haar jurk afgescheurd. Arme Assepoester, kan ze niet naar het bal. Terwijl ze op een bankje aan het huilen is verschijnt daar de toverfee. De toverfee zorgt ervoor dat ze toch naar het bal kan. dat ze een mooie koets met lakeien heeft en een mooie jurk aan. Maar ze moet wel voor 12 uur weg zijn, want om 12 uur verbreekt de betovering. Assepoester gaat naar het bal, danst met de prins en ze worden verliefd op elkaar. Assepoester moet snel weg als ze de kerkklokken twaalf uur hoort slaan. In haar haast verliest ze haar glazen muiltje, in een maat die geen andere vrouw in het dorp heeft. Aan de hand van dat muiltje gaat de prins op zoek naar. De stiefmoeder sluit haar eerst op, maar elk meisje in het dorp moet het muiltje passen, dus ook assepoester. Helaas laten ze hem struikelen waardoor het muiltje stuk valt, maar tot ieders verbazing komt Assepoester te voorschijn met het ander muiltje. En ze leven nog lang en gelukkig.
Louboutin heeft dit jaar het glazen muiltje op een wonderschone manier gemaakt. Een droom van iedere vrouw om dit muiltje ooit aan te mogen hebben. Maar er zijn nog meer schoenen geinspireerd door prinsessen muiltjes. hier staan er een paar onder elkaar.

1. Assepoester.
2. Tinkelbel.
3. De koningin, stiefmoeder van Sneeuwwitje.
4. Alice in Wonderland.
5. Micky Mouse.
6. Bambi.
Ik denk dat ik hier niks meer aan toe te voegen heb. Heb een mond vol tanden omdat dit allemaal zulke mooie muiltjes zijn en ik zelf weg ben van Disney.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten