maandag 7 januari 2013

7 MODIEUZE TASSEN DIE EEN VROLIJK TINTJE AAN JE OUTFIT GEVEN...

Tassen kunnen je outfit helemaal afmaken. Je kunt kiezen tussen een tas die perfect past bij je outfit, met de juiste kleuren en maat. Maar waarom moet het altijd zo serieus zijn? Kunnen we niet een keertje uit de band springen en iets grappigs toevoegen aan onze outfit? Gelukkig denken ze daar in modeland ook meer over na en zie je de ene vrolijke tas na de ander voorbij komen. Met deze tassen kun je zelf ook je outfit opvrolijken.

1. Theekopje.
Dit theekopje kan je zo meenemen als je bij je vriendin thee gaat drinken. Het lijkt net een tekening, maar dan een waar je je spullen in kwijt kan.

2. Hart.
Misschien is hij ondertussen al wat meer standaard, maar hij blijft heel erg leuk. Het hartje. Vooral door de opvallende kleur is hij een eyecatcher.

3. Papieren bootje.
Als kind maakte ik ze al van kranten. Als je dan het verhaal over het verzonken schip erbij vertelde en je scheurde de 3 punten van de boot af, dan had je het t-shirt van de kapitein dat over bleef. Met deze tas zou ik dat maar niet doen, daar is hij veel te leuk voor.

4. Strik.
De strik op je tas kan niet groot genoeg zijn om goed op te vallen en daardoor een je uitfit een grappig accent te geven. De gele kleur is daarbij ook erg leuk.

5. Ansichtkaart.
Deze ansichtkaart wil je niet versturen, maar het liefst zo dicht mogelijk bij je in de buurt houden. De ijsjes erop zijn overigens wel heel erg schattig.

6. Domino.
Terug naar vroeger, naar de tijd waarin je met de hele familie aan tafel zat en een bordspel aan het spelen was. Nu draag je een stukje daarvan altijd met je mee met dit leuke domino tasje. Een leuk extraatje die je helaas op deze foto niet ziet is dat de opening in de vorm van een mond is.

7. Coin.
Je geld in geld bewaren is toch wel geweldig. De kleur mag dan wel niet zo opvallend zijn, maar het tasje is dat zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten