woensdag 16 januari 2013

7 REDENEN WAAROM EEN LANGE AFSTAND RELATIE KAN WERKEN...

Als je een lange afstand relatie hebt zit je vaak een lijstje te make met de voor en tegens. Vaak kun je meer redenen edenken waarom het niet zou kunnen werken, maar wees niet zo negatief, er zijn ook redenen waarom het wel zou kunnen werken en waarom focus je je niet hierop? Om je weer een beetje positief naar je lange afstand relatie te laten kijken hebben we een aantal redenen onder elkaar gezet.

1. Het blijft interessant.
Omdat je elkaar niet elk moment kan zien heb je altijd wel iets om over te praten. Hierdoor blijft de relatie interessant en blijfje geinterreseerd in elkaar. Denk maar na, hoevaak spreek je met je vriend als je samen woont en hoevaak praat je met elkaar als hij aan de andere kant van het land woont?

2. Je hebt nog steeds je vrijheid.
Omdat jullie afspreken wanneer je elkaar ziet heb je de ruimte om de rest van de tijd zelf in te planen. Je hoeft geen rekening te houden dat je op tijd thuis moet zijn voor het eten en als je wilt uitslapen stoort zijn wekker je niet.

3. Maakt tijd voor elkaar.
Omdat je elkaar niet vaak ziet maak je tijd voor elkaar. Je maakt geen andere afspraken als de ander bezoek komt en je ent er voor elkaar. Sls je samen woont kun je een leven naast elkaar gaan leiden. Je maakt geen tijd vrij voor elkaar, maar plant alles zelf in.

4. Je staat zelf sterk.
Omdat je niet altijd op hem kan rekenen zorg je voor je eigen zaakjes. Je leert zelf te boren of je belasting aangifte te doen. Je leunt niet op je man, wat soms wel prettig kan zijn. Als je bij hem bent kan je, en jij, trots zijn op wat je allemaal kan.

5. Emoties zijn belangrijk.
Elke keer als je elkaar ziet bloeit de liefde weer op. Je hebt het hier met elkaar over. Maar niet alleen over verliefdheid, maar ook over het niet aak zien van elkaar. Deze emoties kun je samen goed delen.

6. Meer communiceren.
Hoe vaak zeg je wel niet tegen je vriend dat je wilt praten en hoevaak komt het er niet van? Door de tijd die je vrij maakt voor elkaar gaat het veel meer over communiceren me elkaar. Je praat veel meer.

7. Het verstevigt jullie relatie.
Omdat je al deze punten met elkaar deelt maakt het jullie relatie veel steviger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten