dinsdag 8 januari 2013

7 TELEVISIESERIES WAAR JE VERSLAAFD AAN RAAKT...

Op je vrije dag lekker thuis op de bank, als je ziek bent of als je met je vriendinnen een avondje heb, dan zijn er een heleboel dingen die je kan gaan doen en kan gaan kijken. Een van de dingen die wel heel erg leuk is, is het kijken van series op televisie. dan bedoelen we natuurlijk niet alle series, maar vrouwenseries. Ik heb een aantal leuke vrouwenseries voor je op een rijtje gezet waaraan je echt verslaafd raakt.

1. Gossip Girl.
Vooral de eerste twee seizoenen wil je niet stoppen met kijken. Niet alleen het verhaal blijft je boeien, maar ook hun prachtige kleding. Chace Crawford en Ed Westwick zijn ook niet bepaald erg om naar te kijken....

2. Pretty Little Layers.
Deze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Shepard. Het verhaal gaat over vier vriendinnen die sinds de verdwijning van hun beste vriendin geen contact meer hebben gehad met elkaar. Een jaar na haar verdwijning krijgen ze alle vier berichtjes van iemand die de naam 'A' gebruikt. Deze zogenaamde 'A' dreigt al hun geheimen bekend te maken. Wanneer het lichaam van de verdwenen vriendin is gevonden proberen ze te achterhalen wie 'A' is.

3. Sex and the City.
Hij is alweer een beetje oud, maar hij blijft heel erg leuk om naar te kijken. Elk seizoen gebeurd er iets waardoor je toch door wilt kijken en de kleding is ook nog steeds erg leuk. Voor wie de serie toch een beetje beu is, zijn er nog de films.

4. Fairly Legal.
Deze serie gaat over een bemiddelaarster die werkt in het advocatenkantoor van haar overleden vader. Elke keer als ze bemiddelaar is spelen haar gevoelens mee en wil ze achter de waarheid komen. Ook hierbij is het leuk om naar haar kleding te kijken en de mannen in de serie zijn niet mis.

5. The vampire diaries.
Het verhaal gaat over een vrouw die verhuisd naar een mysterieus stadje. Daar wordt ze verliefd op Stefan, waarvan ze (nog) niet weet dat hij een vampier is. Ze komt steeds meer te weten over haar eigen geschiedenis en haar overleden ouders. Ondertussen worden er vreemde moorden gepleegd in het stadje, die worden toegeschreven aan de aanval van een wild beest.

6. Gooise vrouwen.
Vroeger had je rozengeur en wodka lime, tegenwordig heb je Gooise vrouwen. Een leuke Nederlandse vrouwenserie die in dit rijtje niet kon ontbreken. Zoals de titel al aangeeft gaat het over vier vrouwen die in 't Gooi wonen. De vrouwen moeten dealen met typisch Gooise dingen als veel geld, luxe auto's, verwende kinderen en grote villa's. Ze ondervinden daarbij ook de negatieve kant van het luxe Gooise leven.

7. Rizzoli & Ilses.
Een stoere misdaadserie. Jane Rizzoli is een detective en Maura Isles is forensisch ondersoekster, samen onderzoeken zij zaken van de meest beruchte criminelen van Boston. De keiharde dames laten zich niet uit het veld slaan en lossen alles op hun manier op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten