zaterdag 2 februari 2013

10 X DIY VALENTIJN...

Valentijn komt er weer aan en of je nu een vriendje hebt of niet dat maakt niet uit, want Valentijn gaat om alle mensen van wie je houdt. Je ouders, je broer of zus, je kinderen, je vriendinnen of je geliefde. Stuur eens een keer een kaartje naar je beste vriendin, gewoon omdat je haar zo erg mag. Ze zal dit zeker waarderen. Niet alleen is het leuk om kaartjes te versturen met Valentijn, maar het is ook een tijd waarin je weer je creativiteit kunt laten gaan en mooie dingen kunt maken. Hieronder staan een aantal Valentijn DIY's die niet alleen leuk zijn om te geven, maar ook je huis gezellig maken.

1. Spel.
Dit leuke spel kun je aan je vriend(in) geven. Niet alleen heb je dan een leuk spel te doen deze avond, maar ook iets lekkers om daarna op te eten.

2. Slingers.
Deze slinger is hartstikke leuk om in je kamer op te hangen voor het raam. Makkelijk te maken en het fleurt je hele kamer op.

3. Houten hart.
Het kost wat tijd om dit houten hart te maken en je hebt er ook de juiste gereedschap voor nodig, maar als je klaar bent heb je dan ook wel een heel mooi hart. Dit hart kun je het hele jaar laten hangen.

4. Weekcadeau.
Niet alleen op Valentijnsdag, maar de hele week ervoor krijgt je lief elke dag een klein cadeautje. Deze doe je in je zelfgemaakte slinger met mooie zakjes. Zo verwen je hem extra.

5. Cupcakes.
Niks is zo heerlijk als zelfgemaakte cupcakes en andere lekkernijen. Hier is een super lekker recept voor deze vrolijke Valentijn cupcakes.

6. I love you.
Zo schattig zijn deze kaartjes om aan je liefde te geven. je wordt er gewoon vrolijk van. Waarom zou je ze alleen aan je liefde geven als je ze aan al je vrienden en familie kunt geven? Deel ze uit!

7. Wiel vol hartjes.
Mocht je nog een oude fiets hebben die je niet meer gebruikt, kun je het wiel voor deze mooie creatie gebruiken. Ben je de hartjes na Valentijn zat dan kun je iets ander maken om erin te doen.

8. Boekenleggers.
Je kunt heel veel van mensen houden, maar ook van een voorwerp. Bijvoorbeeld een boek. Deze Valentijn boekenleggers kun je gebruiken om te zien waar je bent.

9. Koffiebeker.
Is je vriend een groot koffiedrinker of heb je je eigen bedrijfje, dan is dit zo'n klein en lief cadeautje dat je hem of je klanten kunt geven.

10. L.O.V.E.
Niet alleen met Valentijn is het leuk om deze letters neer te zetten, het kan het hele jaar door in je huis staan. Daarbij kun je ze gebruiken als boekenstandaard als je ze zat bent. Ook andere namen kun je erop zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten