woensdag 17 juli 2013

8 X DIY OORRINGEN...

Heb je nog een paar grote oorringen waar je eigenlijk niks meer mee doet omdat ze een beetje saai zijn? Je kunt ze zelf heel leuk op vrolijken door een paar simpele veranderingen aan te brengen. Bijvoorbeeld door middel van kleurtjes, tape en wol. Zo worden je saaie oorringen weer een extra eyecatcher. 
1. Breng gemakkelijk een kleurtje aan op je oorring door middel van nagellak. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een potje nagellak en je kan aan de slag. Als je nu dezelfde kleur op je negels doet is het gelijk mooi gematched. 

2. Weer een hele makkelijke oplossing voor een originele oorring. Koop een rolletje washi tape in een leuke kleur en patroon. Vouw dit dubbel om het midden van de orring en je oorbel is klaar.
3. Franjes zie je deze zomer overal. Ook je oorringen kun je aan deze trend aanpassen. Knip van een suède lapje stof dunne reepjes en maak ze vast via een lus aan de oorring

4. Moertjes gebruiken bij sierraden is nu helemaal in. Je kunt ze met nagellak een leuk kleurtje geven en doe ze dan om je oorring heen. Om en om een ander kleurtje geeft het een speels effect.
5. Maak van een aantal kleuren wol of borduurgaren een vlechtje. Wikkel het vlechtje om de oorringen en maak de uiteinden vast met lijm zodat het goed blijft zitten. 
6. Wikkel een stukje spandex om de oorring heen. Doe het half over elkaar zodat het door de schaduw een effect heeft. 
7. Bevestig dunne kettinkjes aan de oorring door middel van een groter ringetje. Je kunt de kettinkjes gelijk, maar nog leuk ongelijk van klein naar groot en weer naar klein om je oorbel heen doen.
8. Trek hiervoor de vorm van de oorbel om op een stukje stof twee keer over. Knip de rondjes doormidden en plak ze aan elkaar en aan de oorbel. Één aan de voorkant, één aan de achterkant.

Er is genoeg keuze om je oorringen mee op te pimpen en het is ook nog eens zo makkelijk. Weet je zelf nog een leuke variant dan hoor ik hem graag.

Bron: brit.co

1 opmerking:

Populaire berichten